Activitats d’estiu

Per aquest estiu…i tambe per la verema, us oferim un munt de diferents activitats, sempre personalitzades, per a fer en familia i/o amics

Per exemple, imagineu l’arribada a Penedès 500:

Copa de cava de benvinguda, presentació del projecte, del seu entorn ecològic, la seva història, i de les experiències que viurem.

Passejades per les vinyes i boscos, maridatges de vins amb formatges i embotits de proximitat a peu de vinya.

Visita al celler de l’avi, reformat i deixa’t com ara fa cent anys, un autèntic museu on explicarem curiositats, costums, anècdotes…

Excursions al poble abandonat de Selma… petjades dels Templers, història, vistes panoràmiques…tot un espectacle pels sentits…i encara mes , de nit!

Capvespres, chill-out, sopars a la fresca.

Us podeu quedar a dinar amb nosaltres, als jardins de la masia, o al bell mig de la vinya… showcooking de paella, fideua, o una barbacoa amb botifarra de pagès,… torrades de pa de poble amb oli d’oliva fet a casa. I si us ve de gust anar de gourmets, consulteu-nos totes les possibilitats de diferents menús per adults i nens.

Si veniu amb nens, no us preocupeu, tenim monitors que els entretindran amb divertits jocs.

I per la verema, tenim pensades diferents i divertides activitats: aixafar el raïm, fer most, jocs, gincanas, etc…

I si el que us va és l’adrenalina, podeu complementar qualsevol activitat amb una mica d’aventura: cavalls, carruatges, segways…consulteu el que més us agradi.

Planifiqueu el vostre dia perfecte, i us l’organitzarem al vostre gust i ajustat al vostre pressupost.

By | 2022-11-21T17:00:41+00:00 maig 13th, 2020|