Bermell

9,5057,00

Bermell 2015
Merlot i Garnatxa Negre

Vols veure la vinya d'on surt?

   

9,50
57,00
Categories: ,

Característiques tècniques
Vi elaborat amb Garnatxa Negra i Merlot cultivats a una alçada d’entre 500 i 700 metres sobre el nivell del mar en el paratge rural i muntanyós de El Pla de Manlleu. La Garnatxa o també anomenada Lledoner a Catalunya és una varietat resistent a la sequera i produeix vins de bon grau alcohòlic i agradables aromes a fruita vermella. L’elegància del Merlot ens aportarà equilibri al cupatge gràcies als seus delicats tanins, moderada acidesa i remarcable estructura.

Criança en àmfora d’argila de 720 litres durant 3 mesos per preservar i respectar les seves aromes varietals.

Grau alcohòlic: 13,5%vol.

Nota de cata:

  • FASE VISUAL: Vermell cirera amb rivets robí. Capa alta.
  • FASE OLFACTIVA: Gran intensitat aromàtica on trobem notes a fruits negres madurs i records a regalèssia, fragàncies pròpies de la Garnatxa. Fons net i amb tocs minerals.
  • FASE GUSTATIVA: Estructurat, rodó i amb un bon equilibri entre acidesa i alcohol. Pas en boca agradable on recordem els matisos afruitats a mores i gerds. Final llarg i persistent.

Maridatge: Vi fresc i expressiu molt indicat amb tot tipus de carns a la brasa, embotits i formatges. Especialment recomanat amb un rostit de pollastre i prunes o un arròs mar i muntanya.
Conservació i servei: Gaudiu-lo a una temperatura entre 14 i 16ºC.

Cultiu ecològic

Podeu consultar les vinyes d’on surt aquest vi accedint als següents enllaços:

http://www.plademanlleu.com/detall_vinyes.php?id=BK118

http://www.plademanlleu.com/detall_vinyes.php?id=BJ995