Descalça’t per la verema 2022-07-28T10:14:45+00:00

Descalça’t per la verema a la zona 500

Deixa a casa teva la maleta de problemes i canvia-la per un cistell de poble.

Quan a la plana del Penedès ja quasi han acabat la verema, la Zona +500 ens ofereix, amb l’arribada de la tardor, els raïms madurats més lentament i que ens mostren tot el seu potencial organolèptic, gràcies a l’alçada del nostre territori. La natura es va relaxant. La frescor ens transmet noves energies.

Desinhibeix-te i deixa’t portar tot veremant!

Ens trobarem al Km 0 de Penedès +500, Masia Cal Figueras, on us introduirem en aquest apassionant món gaudint d’una copa de cava de benvinguda.
De la mà de l’equip Penedès 500 passejarem entre vinyes ecològiques i altres llocs emblemàtics. Durant el recorregut coneixereu els secrets de la viticultura de la zona a la vegada que collirem el raïm de diferents varietats.

Tornarem a la Masia Cal Figueras, i ara sí ens descalçarem!

Trepitjarem la collita del raïm que haurem realitzat en una barrica de roure i al ritme de la música veure’m fluir el most. Serà divertit i pedagògic fer la cata comparativa entre els nostres vins i els mostos que haureu elaborat. Per satisfer completament tots els sentits maridarem la degustació amb productes locals.

Acabarem la vitiexperiencia embotellant el vostre most, amb la possibilitat que vosaltres mateixos us feu l’etiqueta personalitzada.

  • Durada: 3 hores aprox.
  • Mín Persones: 6pax.
  • Recomanacions: calçat còmode.
  • Apte per tots els públics i edats.
  • Possibilitat de comprar productes +500

Pots complementar aquesta vitiexperiència quedant-te a dinar entre vinyes amb nosaltres!

Preu: 35€ adults, 20€ nens

A partir d’aquesta proposta pots crear la teva experiència a mida.
Omple el formulari i consulta’ns.

Informació i Reserves