Jornada electoral a +500… i en família!

A les grades del Celler-Museu de l’Avi

Que millor per acabar de decidir el teu vot, que puguis gaudir d’un espai en plena natura, envoltat de vinyes i boscos, a on la tranquil·litat i la calma són un dels ingredients importants.
O si ja has votat, com pots acabar millor el dia amb tota la teva família? Un dinar a on el restaurant, el millor del món, no te portes ni finestres, i a on els vins d’alçada, i de qualitat, són també protagonistes per assaborir aquesta jornada.
Doncs bé, no cal que hi hagi eleccions, hahaha, a +500 es pot gaudir del dinar més senzill, de proximitat, ecològic, autèntic i, com ja hem dit en el millor restaurant del món… i el més gran, doncs tenim infinits diferents menjadors per a qualsevol època del any i a on els nens, tenen el seu espai, els seus jocs… Mentre els pares poden fer una llarga sobretaula amb absoluta tranquil·litat.
Ahir, gràcies a Penedès Lovers, vam tenir nous amics a casa nostre, en família, amb 10 nens i nenes que, igual que els pares, van experimentar una jornada autentica i diferent.

Dins del Celler Museu de l’Avi
Taula parada per gaudir d’un dinar en família únic!
By | 2019-05-07T14:13:08+00:00 maig 3rd, 2019|