Vins negres 2019-05-07T14:13:05+00:00

Vins negres

El caràcter de l’àmfora

Vins propis

Comprar

Vols veure la vinya d'on surt?

   
Varietat: Vi elaborat amb Garnatxa Negra i Merlot cultivats a una alçada d’entre 500 i 700 metres sobre el nivell del mar en el paratge rural i muntanyós de El Pla de Manlleu. La Garnatxa o també anomenada Lledoner a Catalunya és una varietat resistent a la sequera i produeix vins de bon grau alcohòlic i agradables aromes a fruita vermella. L’elegància del Merlot ens aportarà equilibri al cupatge gràcies als seus delicats tanins, moderada acidesa i remarcable estructura. Criança en àmfora d’argila de 720 litres durant 3 mesos per preservar i respectar les seves aromes varietals.
Grau alcohòlic: 13,5%vol.
Conservació i servei: Gaudiu-lo a una temperatura entre 14 i 16ºC.
Cultiu ecològic

Altres vins de la zona

Comprar
  • Les veremes de la zona són tardanes, finals de setembre fins a mitjans d’octubre, degut a l’alçada que estem sobre el nivell del mar. Algun any fins i tot hem arribat a veremar amb alguna primerenca nevada.
  • Decidim els dies de verema en funció de cada varietat buscant el moment òptim de recol·lecció, i per tant les millors qualitats organolèptiques.
  • Pels nostres vins i caves la verema és manual per no fer malbé el raïm.
  • Tant el moment com la forma de recol·lecció es fa per aconseguir  transmetre la tipicitat de la zona i quedi envasada en els nostres vins i caves.
  • Un cop el raïm arriba al celler el tractem ràpidament amb neu carbònica per tal de refredar-lo i evitar fermentacions abans d’hora. Fem premsats lleugers per aprofitar només el most flor.
  • Tota aquest procés és coherent amb la nostra filosifia de desitjar que quan obriu alguna de les nostres ampolles experimeteu amb tots els sentits la zona +500.